Servicii pentru proprietari

Serviciile noastre imobiliare pentru proprietari sunt servicii oferite pentru a ajuta proprietarii să gestioneze și să maximizeze valoarea proprietăților lor. Aceste servicii pot include următoarele:

Evaluarea proprietății: evaluăm proprietatea pentru a determina valoarea de piață și potențialul de vânzare sau închiriere la momentul respectiv. Aceasta implică analiza caracteristicilor și a condiției proprietății precum și a pieței imobiliare locale, în special a sectorului 1.

Promovarea și marketingul proprietății: agenția noastră poate dezvolta și implementa strategii de promovare și marketing pentru a atrage potențiali cumpărători sau chiriași. Acestea pot include listarea proprietății pe site-uri web de imobiliare, inclusiv pe acest website, promovarea prin intermediul rețelelor sociale, organizarea de vizionări și evenimente de prezentare.

Gestionarea vizionărilor și negocierilor: ccoordonăm programarea și organizarea vizionărilor pentru proprietate și negociem în numele proprietarului în cazul ofertelor sau cererilor de închiriere.

Asistență juridică și administrativă: oferim asistență și consultanță juridică în legătură cu documentele și procedurile necesare pentru vânzarea sau închirierea proprietății. Aceasta poate include pregătirea contractelor, gestionarea formalităților legale și asigurarea conformității cu reglementările locale.

Evaluarea și selecția chiriașilor: în cazul în care proprietatea este închiriată, agenția noastră poate ajuta proprietarul să evalueze și să selecționeze chiriașii potriviți. Aceasta poate implica verificarea solvabilității chiriașilor, verificarea referințelor și negocierea contractului de închiriere.

Administrarea proprietății: oferim servicii de administrare a proprietății, cum ar fi colectarea chiriei, gestionarea întreținerii și reparațiilor, gestionarea relațiilor cu chiriașii și raportarea financiară către proprietar.

Consiliere și consultanță: oferim consiliere și consultanță în legătură cu strategiile de investiții imobiliare, optimizarea veniturilor din proprietate și alte aspecte legate de proprietatea și piața imobiliară.

Acestea sunt doar câteva exemple de servicii imobiliare pe care le oferim proprietarilor. Este important să discutăm punctual pentru a stabili ce servicii sunt disponibile și potrivite pentru nevoile dvs specifice ca proprietar.

Compare listings

Comparaţie