Ecran complet

Lista imobile risc seismic

Vedeți mai jos lista cu imobilele expertizate din punct de vedere al riscului seismic și încadrate în clasa de risc seismic corespunzătoare. Atenție, conform ultimelor informații apărute în presa online, există imobilie expertizate dpdv al riscului seismic care nu sunt introduse în lista de mai jos! Explicația – conform site-ului hartablocuri.ro – ar fi aceea că primăriile de sector au efectuat expertizele însă nu au comunicat rezultatul acestora către PMB sau AMCRSS.

Atenție și la anunțurile conform cărora imobilele în care se vând apartamente (pe olx, publi24, basta.ro sau imobiliare) nu au risc seismic! Acestea nu au fost expertizate, din acest motiv nu apar în liste!

O primă verificare a anunlui de construcție a unui imobil o puteți face la prima vizionare a apartamentului: la garsoniere verificați suprafața: după 1977 acestea au devenit mai spațioase, cu suprafețe utile de peste 32 de metri doar camera; apartamentele cu 2 camere au fost dotate cu bucătării generoase, de formă pătrată; la cele cu 3 camere, dacă au 2 băi atunci știți sigur că au fost construite după 1977, cele 2 băi fiind un nou standard aprobat după cutremur. Dacă apartamentul are o singură baie, atunci este construit clar înainte de 1977, indiferent de ce spun alții.

În cazul în care doriți să cumpărați un apartament și nu știți cum să îl verificați dacă apare sau nu cu risc seismic, contactați-ne la 0744.868.377 iar noi vă vom ajuta cu verificarea acestuia!

Dați clic pe link-ul de mai jos pentru a vizualiza lista imobilelor:

lista_imobilelor_expertizate_cu_grad_seismic_bucuresti

Conform datelor centralizate de Uniunea Europeană, orașul București este orașul din UE cu cel mai ridicat grad de risc seismic. Chiar dacă sunt imobile construite după anul 1977 și nu apar în listele cu risc seismic, asta nu înseamnă că, la un cutremur major acestea nu vor suferi degradări. Este foarte posibil să sufere și acestea, poate nu ca cele vechi dar sunt posibile daune, avertizează specialiștii.

Compare listings

Comparaţie